Categorie: Trouwreportages

trouwreportages

Caroline & Ischa

Woensdag trouwden Ischa en Caroline. Het was een prachtige dag! Iedereen was heel erg hartelijk en open en ze gaven mij het gevoel dat ik bij de familie hoorde. Hieronder een klein proefje van de foto’s:

Bekijk alle foto's

Caroline en Ischa - 15/06/2011 - 11:55

Patricia,
beter laat dan nooit….. nu ruim 9 maanden toch nog een reactie op een dag die begon met regen en eindigde met een heerlijk zonnetje! De foto’s en DVD: geweldig resultaat! En ondanks dat er een amateur fotograaf (mijn vader) jou zo nu en dan in de weg kon zitten, heb je van begin tot eind ons een hele mooie herinnering weten te geven! Wat was je een bikkel om een dag na een ingreep bij de tandarts er toch voor ons te zijn! Een ware proffesional! We kijken regelmatig terug op een gezellige maar vooral mooie dag en zijn blij dat we jou als fotografe hebben uitgekozen!
Lieve groetjes,
Caroline en Ischa

Alize & Alessio

De bruiloft van Alize en Alessio. De dag begon regenachtig maar het zonnetje brak al snel door. Het was een mooie dag met hele lieve mensen.

Bekijk alle foto's

Alize & Alessio - 01/11/2010 - 08:52

Hoi Patricia,

Wij wilde je nog een keer bedanken voor je mooie foto’s.

Het was een plezier om jou als fotograaf te hebben! Je stelde ons allemaal van het begin tot het einde op je gemak, zonder op de voorgrond te treden, waardoor we allemaal heel ontspannen van onze bruiloft konden genieten. Dat zie je terug op elke foto. Je hebt precies de momenten gefotografeerd die voor ons belangrijk waren, in een woord super!

Groetjes Alize & Alessio

Kitty en Urso

Vandaag de trouwdag van Kitty en Urso mogen fotograferen. Erg lieve mensen en leuke familie.

Bekijk alle foto's

Kitty - 31/10/2010 - 19:47

Ontspannen, professioneel en fun…
Het zijn een paar keywords die omschrijven hoe wij de fotoshoot met Patricia ervaren hebben. Ook de gasten waren vol lof over onze ‘leuke fotograaf’.
Het eindresultaat? Patricia bezit het vermogen om een hele bijzondere dag te vangen in een CD die met veel liefde en oog voor detail gemaakt is.